Adventi készülődésként csokoládé, marcipán, és szaloncukor kiállítás és vásár lesz a VAM Design Centerben 2007. november 30–tól december 2-ig – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.

CSOKOLÁDÉ SZALON – CSOKI VILÁG címmel rendezik meg az élmény expot, a rendezvény Közép-Európa legnagyobb csokoládé szalonjaként nyitja meg kapuit.

A Csokoládé Szalon több mint kiállítás: belépő a csokoládé varázslatos birodalmába. Ahogy felnövünk, úgy változik a csokoládéhoz fűződő viszonyunk is, mennyiségiből egyre inkább minőségi fogyasztókká válunk. A szervezők elsődleges célja, hogy kiállításukon egy helyen mutassanak be mindent, ami a csokoládéhoz, a csokoládé fogyasztás kultúrájához köthető, az ismert és közkedvelt márkáktól egészen a csokoládé-szökőkútig.

A decemberi ünnepeket megelőző három napos rendezvény közvetlen kapcsolatot jelent a vásárló közönség és a gyártók, forgalmazók között. Válogathatunk exkluzív csokoládé ajándékok, ínyencségek illetve szaloncukrok között, de lesz forrócsokoládé kóstoltatás, csoki-szökőkút, csoki arcpakolás, illetve játszóház a gyerekeknek.

Az esemény háttereként a karácsonyt megelőző időszak, az adventi készülődés szolgál. A Szalon igazi téli varázslatos világával egy kellemes családi hétvégére csábítja a nagyközönséget.

Helyszín a VAM Design Center 11.000 négyzetméteres, izgalmas épülete A rusztikus falak és az üvegtetővel fedett, 670 m²-es impozáns aula valódi exkluzív keretet kölcsönöz az eseménynek.

TEMATIKA:

- Csokoládé, marcipán, szaloncukor

- Delikatesse édességek, exkluzív csoki ajándékok

- Kakaó, kakaóbab, kakaópor

- Forrócsokoládé, csokoládézó

- Reklám csoki, bon-bon, karácsonyi ajándék csokoládék

- Csoki-szökőkút, Csoki kaszinó

- Csokoládé a szépségiparban

- Csokoládé játszóház sok élménnyel gyerekeknek

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erdekestortenesek.blog.hu/api/trackback/id/tr3240146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása